Szakmai gyakorlatos élményeim

Egy végzős közgazdász élményei a kötelező szakmai gyakorlatról

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Helyzetjelentés

2010.09.29. 12:04 szakmaigyak

 Mint kiderült nem veszem túl komolyan ezt a blog dolgot, de most megint sok a szabadidőm, úgyhogy írok valamit.

Hihetetlen, de a héten volt normális feladatom. Excelben kellett lekérdezéseket csinálni, amihez még gondolkodni is kellett. Erre a 7. hétig kellett várni. Amúgy ma már szerintem nem fogok csinálni semmit, jön a szokásos facebook-blogok-index kombó. Bár ez sem olyan egyszerű, mivel a számítógépem olyannyira szar, hogy még egy szaros új böngészőtab megnyitása is percekbe telik. Ma reggel amikor bejöttem negyed órát kellett várni, míg felállt a rendszer, utána még 5 perc az outlook. Rá is írtam a rendszergazdákra, hogy csináljanak valamit, de szerintem úgyis szarnak a fejemre. A youtube csak egy szép álom.

Mai nap legnagyobb kihívása az volt, hogy kitaláljuk hova menjünk kajálni. Arra a döntésre jutottunk, hogy lehetőleg minél messzebb, legalább 1 óra legyen az ebédszünet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakmaigyak.blog.hu/api/trackback/id/tr812331977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása